top of page

Coaching/masterclass

Lessen vinden plaats in Wormer
Groepslessen eventueel op lokatie

Naast de reguliere lessen, kun je bij mij ook terecht voor coaching en masterclasses.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning bij de voorbereiding van concerten. Niet alleen de laatste technische afwerking van de stukken, maar vooral ook de muzikale zeggingskracht tijdens het spelen en het mentale aspect dat zo belangrijk is om met vertrouwen en plezier naar een uitvoering toe te werken, komen dan aan bod.
Hoe zorg je ervoor dat de spanning tijdens een concert niet zó groot wordt, dat het je techniek en muzikaliteit ondermijnt? Hoe pas je de studeermethode aan zodat je een fundament legt waarop je echt kunt vertrouwen? Hoe voorkom je het welbekende gevoel “…thuis gaat alles altijd perfect, maar tijdens een concert lijkt het wel alsof ik de helft vergeten ben….”.
Kan dat niet anders? Jazeker, en daar help ik je graag mee!

Ben je geïnteresseerd in het spelen van de muziek van Simeon ten Holt en zou je je graag willen verdiepen in (bijvoorbeeld) zijn bekendste werk Canto Ostinato, dan kun je bij mij masterclasses volgen. Al meer dan 15 jaar voer ik met het Rondane Kwartet alle stukken voor vier vleugels van Ten Holt uit, en kan ik je alles vertellen en leren over de speelwijze, opbouw en uitvoering van zijn stukken.

Ben je pianist en vorm je een duo, trio of kwartet met anderen en heb je de behoefte om als groep een betere eenheid te worden (begeleiden of samenspelen is namelijk weer een hele aparte discipline) dan kan ik -mede door mijn jarenlange ervaring in het Rondane Kwartet, maar ook als begeleider van zangers en instrumentalisten- een goede ondersteuning bieden.

Wil je meer informatie of  heb je op muzikaal vlak andere hulp nodig dan ik in de voorbeelden hierboven genoemd heb : neem dan gerust vrijblijvend contact met me op!

Masterclass
Canto Ostinato
Coaching bij voorbereiding concerten
bottom of page