top of page
Wat zeggen leerlingen over mij?

"Ik vind Daphne een geweldige pianodocente: ze is zeer toegankelijk, heel veelzijdig en geïnteresseerd in anderen. Ze leert je om beter te luisteren naar je eigen spel en muziek, maar ze heeft ook de gave om je te leren de muziek te visualiseren. Daphne kan bijzonder goed analyseren waar het aan schort in je spel en heeft dan voor iedereen de juiste (creatieve) manier om dat te verbeteren. Door haar lessen boek je echt vooruitgang. Het lesgeven doet ze met veel gevoel voor humor, waardoor de tijd omvliegt en het altijd gezellig is. Het motto voor haar lessen is dan ook: ‘Het is jouw feestje!’ en dat is het elke keer weer!"

Renée Rövekamp

"Tijdens de inspirerende lessen van Daphne, ontdek ik hoe ik mijn techniek kan verbeteren, hoe belangrijk het is om te luisteren naar wat ik speel en dat als mijn oren weten hoe ik de muziek wil laten klinken, mijn handen vanzelf volgen. Daphne laat mij aan de lijve ervaren hoe deze punten elkaar versterken. Zij weet mij iedere les te boeien en te motiveren om op nieuwe manieren met de muziek aan de slag te gaan. Ik vind haar een top-pianodocente voor iedereen die zijn of haar pianospel wil vervolmaken."

Marjan Dolsma

"De pianolessen bij Daphne zijn voor mij heel bijzonder.

Ik kwam bij haar met een specifieke vraag: het goed leren uitschrijven van mijn eigen composities en improvisaties.

Daphne richt zich heel open en vakkundig op het materiaal, maar ook op mijn persoon, die er achter zit… 

De werksfeer tijdens de lessen is heel positief en geconcentreerd; met veel humor en toch ook diepgang neemt Daphne gedegen de leiding.

En al na een paar lessen vielen voor mij zoveel kwartjes, dat ik flink aan de bak moest: er is nog een boel te doen. Maar met heel veel voldoening ben ik met deze grote klus bezig!

Ook aan de voordracht besteedt Daphne ruime aandacht. En dat kán ze, omdat ze zelf een begenadigd concertpianiste is.

Ik kan iedereen aanraden bij haar les te nemen. Het levert beslist resultaat op!"

Joost Brands

bottom of page